pugwashtheband
album Willeke Alberti - Jij Hoort Bij Mij mp3 download

album Willeke Alberti - Jij Hoort Bij Mij mp3 download

Genre: Rock / Pop
Performer: Willeke Alberti
Album: Jij Hoort Bij Mij
Released: 1999
Style: Ballad
MP3 version ZIP size: 1395 mb
FLAC version ZIP size: 1260 mb
WMA version ZIP size: 1223 mb
Rating: 4.9
Votes: 735
Other Formats: VOX MP2 WMA DMF MOD MPC AA

Lyrics for Vlinder van een zomer by Willeke Alberti  . Er is geen band die ons nog bindt Ik ben je harteklop niet meer Ik weet dat jij me niet meer mint. En dat doet mij oneindig zeer Er is geen hoop meer op geluk Ik heb begrepen het is stuk Noem mij maar vlinder van een zomer, Angel Ik was geluk maar een vergissing baby Noem mij maar vlinder van een zomer, Angel Want ik beteken niets voor jou Ik heb je liefde niet gestreeld Ik ben er zuinig op geweest Ik heb geluk.

Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij. At our last kiss I suddenly repent Because I could do anything about Then I did it with you. Send "Dicht bij mij" Ringtone to your Cell. Other songs from Willeke Alberti. Dicht bij mij Lyrics are the property of the respective artists, writers and labels. These lyrics are provided for eduacational purposes only.

Jij hoort bij mij. Je lijkt niet op zo'n mannequin Die net niet hebt wat er moet zijn Het is een feit, schoen ben je niet Maar je bent Sjaan, m'n eigen griet. Je hebt niet zo'n reclamelach Met tanden wit als hagelslag Je smeert geen smurrie in je haar Maar niemand krijgt ons uit elkaar.

T Ging Voorbij (1989). Hoe lang kennen wij elkaar eigenlijk al RonMeer dan dertig jaarJaJa. Het ging voorbijVoor dat er iets kon zijn(Voordat we het eigenlijk besefte)Nooit kom het verlangenNooit was er iets van pijn. Het ging voorbijTwee tieners nog op school(Hmhmhm ja)Nu veel meer mijn maatje(het hoort toch zo)Toen was jij mijn idoolMijn idool. Refren':Vriendschap, vriendschapBleek veel beterWas completerTussen jou en mij.

100 Mooiste Liedjes van Willy & Willeke Alberti - Willeke Alberti.

Waar is de zon die mij zal verwarmen? Waar zijn jouw armen en waar is de bron? Waar is het licht dat eind’lijk zal schijnen? . Ik wacht op een teken Een stem of een woord Die dit zal doorbreken Als jij me maar hoort. Maar waar is de zon die mij zal verwarmen? Waar zijn jouw armen en waar is de bron? Waar is het licht dat eind’lijk zal schijnen? Dat de kou doet verdwijnen? Ik zoek jouw gezicht. En plots’ling was jij daar Ik zag je weer gaan Ik ging nog opzij Maar jij bleef naast me staan. Je bleef naast me lopen Je ging weer mee naar huis Mijn hart ging weer open Ik voel me weer thuis

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Willy Alberti - Kijk Mij Nog Eenmaal Aan. Diagram Slider. René Riva zingt voor Willeke Alberti bij het Gala van het Nederlandse lied. Willy Alberti - De Glimlach Van Een Kind. Willy Alberti & André Hazes - Jij Bent Het Leven Voor Mij. Chords: F.

Tracklist

1 Jij Hoort Bij Mij 3:03
2 Vrijdag In Augustus 2:29

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 8712195750425
Performer: Willy Alberti
Genre: Other
Title: Willy Alberti ziet Abraham
album Willeke Alberti - Het Mooiste Van mp3 download

Willeke Alberti - Het Mooiste Van album mp3

Chanson, Vocal, Ballad, Schlager
Performer: Willeke Alberti
Genre: Pop
Title: Het Mooiste Van
Released: 2006
Performer: Willy & Willeke Alberti
Genre: Pop
Title: Het Complete Duettenalbum '58 - '94
Released: 1998
Performer: Augustus Pablo
Genre: Reggae
Title: This Is Augustus Pablo
Released: 1974
Performer: Willy Alberti
Genre: Pop
Title: Serenatella C' 'O Sì E C' 'O No
Released: 1960
Performer: Augustus Pablo
Genre: Reggae / Funk, Soul
Title: Still Yet / Soul Vibration (Iggy Iggy)
Performer: Willeke Alberti
Genre: Pop
Title: Essential
Released: 2011
Performer: Willy Alberti
Genre: Pop
Title: O Mooie Westertoren
Released: 1964
Performer: Willeke Alberti
Genre: Pop
Title: Live 2000
Released: 2000
Performer: Willy Alberti
Genre: Pop
Title: Gouden Jordaan Successen - CD 3
Released: 1998
Performer: Augustus Pablo
Genre: Reggae
Title: Pablo's Last Stand
Released: 1999